bijbel

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Bijbel
Op zoek naar Bijbel? - Zoek Bijbel in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Bijbel, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Bijbel > Forum > Islam - christelijk geloof > Islam en politiek
  Theo Bert  1. Geplaatst op 28 februari 2016 om 02:08 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hoe de islam de politieke motivatie levert om moordenaars een toelage te geven kan ik niet anders begrijpen, dan dat deze moorden geinspireerd zijn. Het vloeit uit tot de opdracht van jihad.
In 2010 , Kristine Luken , een Amerikaanse christelijke , reisde naar IsraŽl aan haar vriend , Kay Wilson te bezoeken. Op een dag besloot ze om te wandelen naar een mooie plek in het bos in de buurt van Jeruzalem. Terwijl ze liepen , twee Palestijnse terroristen overvallen hen vermoorden Kristine , en bijna hetzelfde te doen om Kay - het verlaten van haar voor dood achter .
Vandaag de dag , die terroristen zijn in de gevangenis , maar ontvangt de maandelijkse salarissen van de Palestijnse Autoriteit als een beloning . Ze zijn niet alleen. De Palestijnse Autoriteit ( PA) beloont alle Palestijnen die naar de gevangenis voor aanvallen op burgers in IsraŽl. Deze stimulansen voor dergelijke daden van barbaars , racistisch geweld worden betaald voor een deel het gebruik van belastinggeld uit Amerika , de EU en elders.
Cittdaat standwithus.com

  Theo Bert  2. Geplaatst op 15 november 2016 om 01:59 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

John Quincy Adams (zesde president van de VS):

ďIn de 7e eeuw van de christelijke tijdrekening dook er een rondtrekkende BedoeÔen uit de stam van Hagar op (bedoeld wordt Mohammed), die uit de nieuwe leer van Jezus het geloof in en de hoop op onsterfelijkheid overnam. Maar hij verdraaide de leer tot onherkenbaarheid en haalde hem door het slijk door in zijn religie alle loon, alle hoop goot in de vorm van seksuele beloning. Hij vergiftigde de bron van het menselijke geluk door vrouwen te denigreren en polygamie toe te staan; en hij verklaarde, als deel van zijn religie, de rest van de mensheid de totale, op vernietiging gerichte oorlog. De essentie van deze religie waren lust en geweld Ė wat de brutale boven de spirituele natuur van de mensen verhief. Tussen deze beide religies (Christendom en islam) woedt al twaalf eeuwen lang oorlog. En zolang de genadeloze, niet onderhandelbare dogmaīs van de valse profeet menselijk handelen voorstuwen, zal er nooit vrede op aarde zijnĒ.

  Theo Bert  3. Geplaatst op 16 september 2017 om 22:09 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Belastinggeld naar Palestijnen.

Wat voor zieke maatschappij leert zijn kinderen om terroristen te worden? Wat voor leiders moedigen hun volk aan om Joden te vermoorden door terroristen en hun families te betalen? De Palestijnse leiders!
In de afgelopen vier jaar heeft de Palestijnse Autoriteit niet alleen meer dan een miljard dollar uitbetaald aan terroristen, maar ze hebben de betalingen verhoogd en geweigerd met het financieren van terreur te stoppen.

Mogen we u in dit verband even herinneren aan de handtekeningenactie tegen de financiering van Palestijnse terreur door de Nederlandse regering, en de kerken en de Europese Unie. Een in te vullen lijst vindt u hier

http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/32379/language/nl-NL/Default.aspx


  Theo Bert  4. Geplaatst op 15 januari 2018 om 23:26 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

https://likud.nl/2017/10/zoon-hamas-vertelt-de-vn-hoe-het-zit

mosab hassan Yousef heeft door zijn getuigenis de U.N. daarmee geschokt. Het bevat een heldere beschuldiging aan het adres van Hamas en de islam

  Theo Bert  5. Geplaatst op 01 maart 2018 om 01:52 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Op 11 maart 2011 drongen twee terroristen laat op de avond door het veiligheidshek de nederzetting Itamar binnen, gingen het huis van de familie Fogel binnen en vermoordden op brute wijze de ouders Udi en Ruth, evenals drie van hun kinderen, Joav (11), Elad (4) en de enige 3 maanden oude baby Hadas. Ishai (2) en zijn broer Roi (8) overleefden de aanval.

De oudste dochter, Tamar (toen 12) keerde pas laat terug van een bijeenkomst van haar jeugdbeweging, waar het gruwelijke beeld van haar vermoorde familie op haar wachtte. Samen met haar broers vluchtte ze naar de buren.
De twee terroristen werden opgepakt en veroordeeld tot vijf keer levenslange gevangenisstraf.

Nu, zeven jaar later, hebben de nu negentienjarige Tamar Fogel en haar familie de Palestijnse Autoriteit en de PLO aangeklaagd voor een bedrag van 400 miljoen shekel (bijna 100 miljoen euro). Zij worden beschuldigd van het aanzetten tot geweld en het betalen van salarissen aan terroristen in de gevangenis.
'Tot op heden ontvangen terroristen salarissen van de Palestijnse Autoriteit, wat tegen alle logica ingaat. Met deze aanklacht willen we een boodschap sturen namens iedereen die een menselijk hart heeft,' zei de familie in een gesprek met de krant Yediot Achronot.

In de aanklacht staat onder andere: 'De PLO en de Palestijnse Autoriteit wisten of hadden moeten weten, dat als zij een salaris betalen aan iedere terrorist die Joden vermoordt, als zij financiele steun verlenen aan degenen die de terroristen naar de plaats van het misdrijf rijden en aan degenen die hen bij de daad helpen, en die daarvoor gevangen zitten, dat dit leidt tot aanslagen en de moord op mensen, zoals in het geval van de familie Fogel.'
http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/33475/language/nl-NL/Default.aspx

  Theo Bert  6. Geplaatst op 08 maart 2018 om 12:07 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

QUOTE:
Op 16 september 2017 om 22:09 schreef Theo Bert het volgende:
Belastinggeld naar Palestijnen.
Wat voor zieke maatschappij leert zijn kinderen om terroristen te worden? Wat voor leiders moedigen hun volk aan om Joden te vermoorden door terroristen en hun families te betalen? De Palestijnse leiders!
In de afgelopen vier jaar heeft de Palestijnse Autoriteit niet alleen meer dan een miljard dollar uitbetaald aan terroristen, maar ze hebben de betalingen verhoogd en geweigerd met het financieren van terreur te stoppen.
Mogen we u in dit verband even herinneren aan de handtekeningenactie tegen de financiering van Palestijnse terreur door de Nederlandse regering, en de kerken en de Europese Unie. Een in te vullen lijst vindt u hier
http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/32379/language/nl-NL/Default.aspx


Jerusalem Post Arabisch-IsraŽlisch conflict
PALESTIJNEN toename BETALINGEN AAN TERRORISTEN TOT $ 403 MILJOEN
De Palestijnse Autoriteit betaalde terroristen en hun families in 2017 meer dan $ 347 miljoen.

De europese unie draagt bij aan de toelagen die familie die aanslagplegers doen. De aanslagplegers zijn religieus gemotiveerde terroristen. De islam noemt hen martelaren. Hoe is het mogelijk dat beschaafde westerse landen deze criminele praktijken medefinancieren.

  Theo Bert  7. Geplaatst op 26 maart 2018 om 22:01 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 


Citaat Elsevier: MIDDEN-OOSTEN
Amerika stopt hulp aan Palestijnen zolang die terroristen sponsoren
Opnieuw een gevoelige tik voor de Palestijnse Autoriteit: zolang ze terroristen en hun families betaalt, ontvangt die geen hulpgeld meer van de Verenigde Staten. Dit weekeinde ondertekende president Donald Trump een nieuwe wet, die kwaad bloed zet bij de Palestijnen, terwijl de wederzijdse betrekkingen de afgelopen week toch al ernstig zijn verslechterd.

Het Congres in Washington nam vrijdag de Taylor Force Act aan, vernoemd naar de Amerikaanse oud-militair Taylor Force. Hij werd in maart 2016 doodgestoken door de Palestijnse terrorist Bashar Massalha in de IsraŽlische stad Tel Aviv, waar Force was voor een studiereis. Massalha werd kort na de aanval gedood, en zijn huis op de Westelijke Jordaanoever met de grond gelijk gemaakt door het IsraŽlische leger.

Geld voor Palestijnse Ďmartelarení en hun families
Omdat Massalha stierf na de aanslag die hij pleegde, wordt hij door de Palestijnse overheid gezien als een martelaar. De families van Ďmartelarení Ė waartoe alle Palestijnen worden gerekend die in IsraŽlische gevangenissen belanden Ė ontvangen maandelijks geld van de Palestijnse Autoriteit. Hoe langer een terrorist vastzit, hoe hoger de beloning, is daarbij de regel. Volgens het IsraŽlische ministerie van Buitenlandse Zaken gaat het om (tien)duizenden dollars per persoon.

  Theo Bert  8. Geplaatst op 06 april 2018 om 17:13 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Nieuwe gewelddadige confrontatie Gaza-IsraŽl staat op uitbarsten

Een journalist van het Britse dagblad The Telegraph, die verslag doet vanuit Gaza, toont op Twitter beelden van cheques die Palestijnse jongeren van Hamas krijgen overhandigd. De families van dodelijke slachtoffers krijgen 3.000 dollar (bijna 2.500 euro) en die van (zwaar)gewonden 500 dollar (400 euro). Wie is beschoten maar daar niets aan heeft overgehouden, zou 200 dollar (160 euro) krijgen.

zie voor meer: elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/04/nieuwe-confrontatie-bij-hek-gaza-b
arst-los-602960/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=nieuwsbrief&utm_term=&utm_con
tent=&utm_campaign=els_06apr18
Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X