bijbel

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Bijbel
Op zoek naar Bijbel? - Zoek Bijbel in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Bijbel, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Bijbel > Forum > Islam - christelijk geloof > radicaliserende kleuters
  Theo Bert  1. Geplaatst op 22 augustus 2017 om 12:14 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ďradicaliserende kleutersí

Leraren van een school in het Belgische Ronse luiden de noodklok omdat kleuters daar onder invloed lijken te staan van een Ďextremistische islamitische stromingí. Een uitgelekt rapport onthult het zorgelijke gedrag van de kinderen.

Zo zouden ze bijvoorbeeld Arabische verzen uit de Koran citeren tijdens speeltijd, blijkt uit het interne rapport, dat in handen is van Het Laatste Nieuws.

Doodsbedreigingen en vinger aan de keel

Het gaat om de Dr. Ovide Decroly-kleuterschool in het stadje Ronse, in het oosten van Vlaanderen. Het rapport dateert van vorig schooljaar. Een juf beschrijft het problematische gedrag van de jonge kinderen onder de noemer Ďindoctrinatie bij kleuters.

voor meer: http://www.elsevierweekblad.nl/buitenla ... _els_22aug

Velen zijn geneigd aan dit soort meldingen voorbij te gaan. Maar tolerantie jegens de islam is gelijk aan het accepteren van islamisering. De voortdurende aanslagen zijn een aanklacht tegen de islam, die een scrupuleus karakter vertoont. De terroristen zijn veelal jihadisten. Hun oogmerk is ontleend aan het politieke/religieuze systeem dat verwoord is in de koran. Vele moslims keren zich af van de islam vanwege haar meedogenloze aanslagen op onschuldigen. Allah van de islam kent het gebod niet om je naaste lief te hebben als jezelf, zoals Jezus leert.

  Theo Bert  2. Geplaatst op 31 maart 2018 om 13:01 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

https://www.youtube.com/watch?v=r4D_OLm-RV4
Undercover camera exposes the hate taught to Muslim children. A Must Watch!!
De verborgen camera laat zien hoe het er aan toe gaat op islamscholen in Engeland. met schoppen en slaan worden de kinderen geleerd te gehoorzamen

  Theo Bert  3. Geplaatst op 06 juni 2018 om 21:41 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

hoe de haat wordt ingeprent.

Toneelstuk Gaza
NIEUWS 06 juni 2018 door Jeffrey Schipper
Kleuters in Gaza doen 'toneelstuk': IsraŽlische militairen gijzelen en doden
Onlangs is een groep kinderen 'afgestudeerd' op een school van de terreurgroep Islamitische Jihad in de Gazastrook. Daar leren kleuters hoe ze 'IsraŽlische militairen' 'gijzelen' en 'doden', laat The Times of Israel weten.

Zwaaiend met speelgoedgeweren bootsten de Palestijnse kinderen in militaire uniformen een gijzelingsactie na, waarbij een 'IsraŽlische soldaat' werd 'gedood'. Op onderstaande beelden is te zien hoe de kinderen op de kleuterschool Al-Hoda een 'IsraŽlisch gebouw' bestormen. Ook is te zien dat de 'slachtoffers' een ultra-orthodox Joods gewaad en een uniform van het IsraŽlische leger dragen. Na de uitvoering was op de achtergrond een toespraak van de overleden Palestijnse leider Yasser Arafat te horen.

  Theo Bert  4. Geplaatst op 20 augustus 2018 om 20:12 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

In Nederland wordt in het onderwijs gestaakt voor meer loon. Zou het niet verstandig zijn om binnen het onderwijs de aandacht te richten op consequenties van het toenemende aantal moslimkinderen ?

In Oostenrijk is commentaar op de invloed van de islam binnen het onderwijs niet gewenst. Hoe is dat in Nederland?

Susanne Wiesinger is tegen de gebruikelijke opgelegde gedragscode in toch met de media gesproken.
De 53 jarige lerares: Bijvoorbeeld dat muziek en dans om religieuze redenen door moslimkinderen werden afgewezen, dat klassenstrijd steeds religieuzer gemotiveerd wordt, dat veel ouders zich vaak zorgen maken over het moslimgeloof: "De sharia is zeker hoger voor veel van mijn studenten Dat is het belangrijkste: een goede moslim zijn. " In een klas met 25 kinderen "moet je 21 in onze samenleving integreren" - taalkundig en cultureel: "Niemand kan dat doen.
youtube.com/results?search_query=austrian+teacher+speaks+out


Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X