bijbel

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Bijbel
Op zoek naar Bijbel? - Zoek Bijbel in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Bijbel, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Bijbel > Forum > Islam - christelijk geloof > Gedwongen tot de islam
  Theo Bert  1. Geplaatst op 01 juni 2017 om 07:47 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Tijdens een door IS beraamde aanslag vorige week op een bus met 29 koptische christenen in Egypte is ook een Amerikaanse man om het leven gekomen, die op familiebezoek was. Nieuwsnetwerk WGNTV is heeft ontdekt hoe de laatste momenten van Morshen Morkous zijn geweest. Dit zijn de laatste woorden van Morshen Morkous tegen IS: 'Nee, ik bekeer me niet tot de islam'
cip.nl/62769-dit-zijn-de-laatste-woorden-van-morshen-morkous-tegen-is-nee-ik-bekeer-m
e-niet-tot-de-islam
Diep respect voor de standvastigheid in zijn geloof, doet mij de confronterende vraag boven komen: hoe zal ik in zo'n situatie reageren? Islam betekent onderwerping. Wie de islam aanvaardt levert de vrijheid in ( 2 Petrus2:19 Vrijheid spiegelen zij hun voor, hoewel zij zelf slaven des verderfs zijn; immers, door wie men overmeesterd is, diens slaaf is men.
citaat: Tijdens hun reis werd de bus gedwongen te stoppen door terroristen. Waarom? Waarom benoemt men deze psychopathische moordenaars niet Jihadisten.
In de media worden deze moslims, die de Koran menen na te leven, steevast terroristen genoemd, maar laat helder zijn het zijn fundamentalistische moslims die de Koran willen naleven. Het is duidelijk dat de leer van de jihad ertoe aanzet. De geschiedenis laat zien dat moslimwereld tot nu toe niet in staat is zich van deze gewelddadige doctrine, de Jihad, te ontdoen.

  Theo Bert  2. Geplaatst op 17 juni 2017 om 09:54 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 


en ultimatum: bekeer je tot de islam, betaal een religieuze belasting of kom om door het zwaard. De verklaring werd destijds verspreid en onder meer in moskeeŽn voorgelezen.
Bekeer je tot de islam betekent onderwerp je aan Allah, de god van de islam.
Bekeer je tot de islam betekent dat je moet afwijzen waar Jezus voor staat. Namelijk heb God lief boven alles, en je naaste als jezelf.
Bekeer je tot de islam betekent: Met geld kun je je leven zekerstellen.anders wacht je het zwaard.
Zo worden duizenden jaarlijks omgebracht - ALLAH AKBAR- schreeuwen mohammedanen ze terwijl zij moorden. Daar tegenover staat Jezus Christus, Hij zegt Ik ben het Leven. Heb elkander lief.De gelijkenis van de Barmhartige Samaritaan laat zien dat het niet alleen gaat om broeders en zusters binnen de kerk.
Vertel islamieten van de vrijheid in Christus. Er is geen sprake van gedwongen onderwerping, maar keuze van jouw vrije wil.
Bekeer je tot de islam betekent dat je alles inzet om de islam te verbreiden ook al manipuleer je de waarheid,ook al misleid je de ongelovigen door leugen en bedrog. De waarheid staat ten dienste van de islam en wordt zo tot onwaarheid gemaakt.. Deze duistere dreiging van de islam slaat velen blind en lam.
De Waarheid is een banier om op te heffen.( http://bijbel.startkabel.nl/forum/?id=5199)
Paulus tegen Timotheus: 1 TimoteŁs 6:12
12 Strijd de goede strijd des geloofs, grijp het eeuwige leven, waartoe gij geroepen zijt en de goede belijdenis afgelegd hebt voor vele getuigen.


zie: https://cip.nl/63013-iraakse-geestelijk ... g-of-sterf

  Theo Bert  3. Geplaatst op 09 juli 2017 om 10:34 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Duitsland: Tsjetsjeense Sharia-politie Terrorize Berlijn
Door Soeren Kern
8 juli 2017 om 5:00 uur
https://www.gatestoneinstitute.org/10632/germany-chechens

sturen


Share276
†Commentaar
Dreigingen van geweld tegen "kwaadaardige" vrouwen worden beschouwd als "akte van patriottisme."

'Ze zijn naar Duitsland gekomen omdat ze in Duitsland wilden wonen, maar ze blijven proberen om het in TsjetsjeniŽ te veranderen met zijn middeleeuwse manieren.' - Maatschappelijk werker ondervraagd door Meduza.

"De aandacht van iedereen is vast op de SyriŽrs, maar de Tsjetsjenen zijn de gevaarlijkste groep. We geven hierbij niet voldoende aandacht." - Politie in Frankfurt (Oder).

Honderd islamisten zijn nu openlijk de shariawet op de straten van Berlijn afgedwongen, volgens de lokale politie die een recente reeks gewelddadige aanvallen in de Duitse hoofdstad onderzoekt.

De zelf-aangestelde moraalpolitie omvat Salafisten uit TsjetsjeniŽ, een overwegend Sunni-moslimgebied in Rusland. De vigilantes gebruiken dreigingen van geweld om Tsjetsjeense immigranten te ontmoedigen van integratie in de Duitse samenleving; Zij bevorderen ook de oprichting van een parallel islamitisch rechtssysteem in Duitsland. Duitse autoriteiten lijken niet te stoppen.

De Sharia-patrouille kwam in mei 2017 naar het openbaar licht, toen Tsjetsjeense Salafisten een video vrijgegeven die andere Tsjetsjenen in Duitsland waarschuwde dat degenen die niet voldoen aan de islamitische wet en adat, een traditionele Tsjetsjeense gedragskode, zullen worden gedood. Het bestaan ​​van de video is gerapporteerd door Meduza, een Russische taal onafhankelijke media organisatie gevestigd in Letland. De video, die door WhatsApp, een online messaging service werd uitgezonden, liet een hooded man zien met een pistool op de camera. Toespraak in Tsjetsjeense verklaarde hij:

"Moslim broers en zussen. In Europa, sommige Tsjetsjeense vrouwen en mannen die eruit zien als vrouwen doen onuitsprekelijke dingen. U weet het, ik weet het, iedereen weet het. Daarom verklaren we hierbij: voor nu zijn er ongeveer 80 Van ons. Meer mensen zijn bereid om mee te doen. Zij die hun nationale identiteit hebben verloren, die met mannen van andere etnische groepen flirten en trouwen met hen, Tsjetsjeense vrouwen die het verkeerde pad hebben gekozen en die wezens die hun Tsjetsjeense mannen noemen Kans, we zullen ze allemaal rechtzetten. Als we op de Koran hebben gezworen, gaan we uit op de straten. Dit is onze intentieverklaring, zeg niet dat u niet gewaarschuwd bent, zeg niet dat u het niet kende. Geef ons vrede en stel onze voeten op het pad naar de rechtvaardigheid. '

Volgens Meduza werd de verklaring gelezen door een vertegenwoordiger van een Berlijnse bende van ongeveer honderd leden, onder leiding van voormalig henchmen van Dzhokhar Dudayev, de late Tsjetsjeense separatistische leider. Alle Berlijners van Tsjetsjeense herkomst die door Meduza werden geÔnterviewd, zeiden dat ze zich bewust waren van het bestaan ​​van het bende.

De video opgedoken na naakte beelden van een 20-jarige Tsjetsjeense vrouw die in Berlijn woont, werd veel van haar gestolen mobiele telefoon naar elke persoon op haar contactlijst gestuurd. Binnen een uur vroeg de oom van de vrouw om met haar ouders te spreken. Volgens Meduza hebben ze ingestemd met het oplossen van het probleem binnen de familie door de vrouw terug te sturen naar TsjetsjeniŽ, waar ze vermoord zou worden om de familie te herstellen. De Duitse politie heeft een paar uur ingegrepen voordat de vrouw aan boord ging van een vliegtuig dat gebonden was aan Rusland.

Nadat de vrouw in beschermende politiebewaring was geplaatst, ging haar omstandigheid van een familieprobleem naar een gemeenschap. Volgens Meduza is het nu de taak van een Tsjetsjeense man, ongeacht zijn banden met haar of haar familie, om haar te vinden en te straffen. "Het is geen van hun zaken, maar het is een ongepreste gedragscode," zei de vrouw, die haar haar heeft gesneden en nu gekleurde contactlens draagt ​​om haar identiteit te verbergen. Ze zei dat ze van plan is haar naam te veranderen en plastische chirurgie ondergaan. 'Als je jouw naam en je gezicht niet verandert, zullen ze je achtervolgen en je vermoorden,' zei ze. Hoewel de vrouw afgestudeerd is aan een Duitse middelbare school, laat ze haar appartement bijna nooit weg omdat het te gevaarlijk is. 'Ik wil niet meer Tsjetsjeense zijn,' zei ze.

Volgens Meduza hebben minstens de helft van de inwoners van enkele Tsjetsjeense meisjes in Duitsland genoeg informatie over hun mobiele telefoons in gevaar te brengen om schuldig te zijn aan schending van adat:

"Als je met mensen van andere nationaliteiten verbindt, roken, drinken, drinken, bezoeken aan hookah-lounges, discotheken of zelfs openbare zwembaden, kan er een gemeenschappelijke woede ontstaan. Een foto in een openbare WhatsApp-chat kan een hele familie uitstoten en de rest van de gemeenschap zou verplicht zijn Om met alle mensen te communiceren. Met iedereen die onder verdenking staat en iedereen die verantwoordelijk is voor elkaar, zeggen de Tsjetsjeense meisjes dat ze soms door vreemdelingen in de straat genaderd worden, die hen voor hun uiterlijk chastiseert, waaronder het dragen van lichte lippenstift. De diefstal van een mobiele telefoon en de Vervolgens posten van compromis materiaal is een harde slag, de onteigenaar heeft niemand om te keren en degene die de foto's van het slachtoffer heeft geplaatst, doet niets aan. '

Tsjetsjenen geÔnterviewd door Meduza
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite Translator

  Theo Bert  4. Geplaatst op 03 oktober 2017 om 21:35 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Mishandelde christelijke tiener (18) gedwongen om zich te bekeren tot islam
03-10-2017 door SDOK
De achttienjarige ĎElianí uit Pakistan is aangevallen en seksueel misbruikt. De christelijke tiener is in elkaar geslagen en door een groep verkracht, laat SDOK weten. Ook werd hij gedwongen zich tot de islam te bekeren. Elian werd bewusteloos achtergelaten.

De jongen werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd hij bedreigd en gedwongen de zaak stil te houden, vertelt zijn familie. Er zijn verdachten opgepakt maar de familie staat onder druk om de aangifte te laten vallen.

SDOK vraagt gebed om herstel van Elian, fysiek en mentaal. 'Bid dat hij en zijn familie Gods kracht ervaren. Bid dat de daders Christus leren kennen,' voegt de stichting toe.


Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X