bijbel

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Bijbel
Op zoek naar Bijbel? - Zoek Bijbel in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Bijbel, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Bijbel > Forum > Islam - christelijk geloof > Wie heeft de moed om het systeem te onderzoeken?
  Theo Bert  1. Geplaatst op 12 september 2016 om 20:54 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Het islamitische religieuze systeem is onder verdenking van aanzetten tot moord. De salafistische boodschap om de opdrachten van de Koran, de Jihad letterlijk uit te voeren lijkt vergelijkbaar met een posthypnotische opdracht.
(The posthypnoticorder is an order (suggestion) the hypnotist has planted in the client's subconscious. It is triggered by a certain sign or signal from thehypnotist. These signs can vary and are, of course, adjusted to different circumstances.)
Preken van imams, die de opdracht van de Koran vertolken, werken als een posthypnotische trigger. Zo lopen moslims gevaar of zij nu meer en minder ontwikkeling hebben, te worden aangegrepen en te veranderen tot psychopathisch moordenaar. De weg naar het moslimparadijs voert voor de jihadist via deze moordpartijen. De angst die dit mateloze geweld te weeg brengt veroorzaakt stromen vluchtelingen. De oorzaak van het geweld ligt in het islamitische geloof.
Ieder bericht van het doden van mensen, joden, christenen of moslims door jihadisten is een aanklacht tegen de islam. De islam zoals in de Koran verwoord, geeft vorm aan de identiteit van haar gelovigen.
Het gevolg lijkt dat moslims, die deze gruwelijke kant van de islam ontdekken, meer open staan voor het evangelie van Jezus Christus. Onderzoek de Islam en zie hoe het als systeem is ontworpen om macht naar zich toe te trekken. Openlijk streeft de Islam naar wereld heerschappij.
De Allah van de Islam kent de Tien Geboden niet. De leugen heeft geen moreel belet. Manipulatie en misleiding / Tiqiaat en kidman zijn voor de islam legitieme middelen om haar doelen te bereiken. Bij grondige analyse van dit systeem zal men tot de conclusie komen van kwade opzet.

  Theo Bert  2. Geplaatst op 13 september 2016 om 11:58 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Prof. Afshin Ellian Schreef
Koranverzen zijn een Geestelijke Drug voor jihadisten
[ "Koranverzen are Een Geestelijke drug for Jihadisten"]
NRC Handelsblad, 13 november 2004
deel citaat.
De islamitische extase is niet een fenomeen dat werd uitgevonden na de dood van Mohammed. Het begon met de Koran. De manier waarop de koran wordt gelezen heet reciteren. De irrationele kracht van de koran ligt in de recitatie. In de herhaling, zonder aandacht te besteden aan de betekenis, de Koran wordt een bovennatuurlijk boek. De koranverzen zijn uitzonderlijk geschikt voor luid en muzikaal worden gereciteerd op jihadistische slagvelden. Het bevorderde het moreel, want in tegenstelling tot gewone Arabische poëzie, de koranverzen zijn niet vrijblijvend. De koranverzen claimen onmiddellijke realisatie. En omdat een succesvolle jihad zal leiden tot onmiddellijke materieel gewin en politieke overheersing, de koranverzen te nemen over de functie van de geestelijke drugs. Met de koranverzen gaf Mohammed zijn jihadisten een effectieve drug die kort kon knock-out de realiteit van de omringende wereld. (...)

Tijdens de verschillende oorlogen werden veel Koran voordragers gedood, en dit bezorgd een kalief, die daarom beval de Koran te monteren. De koran werd een boek, maar het is nog steeds een boek voor recitatie. (...) Onder meer de Koran is een boek voor de Jihad. Allah's enige boek is geboren uit een wil om politieke overheersing in het midden van oorlogen en plunderende. Hallucinatie, moed, hoop en wreedheid kenmerken van een boek dat de politieke heerschappij ten eerste plaatst, en niet alleen over een bepaalde mensen, maar over alle volken. Dit koranische hallucinatie is meestal zeer succesvol in combinatie met andere factoren. Op deze manier duizenden jonge mannen werden voorbereid voor het martelaarschap tijdens de Iran-Irak-oorlog met religieuze elegieën en koranverzen. (...)
einde citaat:

Afshin Ellian: De irrationele kracht van de koran ligt in de recitatie. In de herhaling, zonder aandacht te besteden aan de betekenis, de Koran wordt een bovennatuurlijk boek.

Daarvan denk ik dat een mensvijandige entiteit , die zich Gibril noemt, geestelijke macht uitoefend over Mohammedanen, die ik zie hypnotische beinvloeding.
  Theo Bert  3. Geplaatst op 17 oktober 2016 om 21:11 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

prof. Afshin Elian Elsevier 17/10
Islam is meest beschermde religie op aarde

Ik blijf erbij dat de islam de meest beschermde religie en wereldbeschouwing op aarde is, want als ik kritisch over het christendom, het boeddhisme of het socialisme had geschreven, was er niks aan de hand geweest.

U kunt op mij karaktermoord plegen, de jihadisten mogen mij dood willen, de ayatollahs mogen mij executeren, maar ik wil wel worden herinnerd als een nederige maar gepassioneerde academicus die de islam op de operatietafel van de rede heeft gelegd. Dit is in de ogen van jihadisten een misdaad, ja, dat is de enige misdaad die ik pleeg: een apologie voor de rede inzake de islam. Het is kenmerkend voor de stand van zaken in de islamitische wereld – en dus de ultieme rechtvaardiging van mijn houding – dat kritiek tot een doodstraf leidt.

Onthoud dat: één kritisch geluid (een bedreigd geluid) over de islam binnen de hele academie van Nederland, uit mijn bescheiden mond, wordt door linkse media en academici als een zorgwekkend fenomeen gezien. Dat is op zichzelf beschouwd een zorgwekkend fenomeen.

  Theo Bert  4. Geplaatst op 30 april 2017 om 23:32 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Voorbeeld van hoe het systeem van de islam zich verweert.http://nos.nl/artikel/2170864-in-iran-veroordeelde-tv-baas-doodgeschoten-in-
istanbul.html 30.4.2017

De oprichter en topman van het Iraanse televisienetwerk Gem TV is in Istanbul op straat doodgeschoten. Het in Londen opgerichte netwerk synchroniseert westerse programma's na en zendt ze uit in Iran. Topman Saeed Karimian zat gisteravond met een zakenrelatie in een auto toen hij onder vuur werd genomen. Beiden overleefden de aanslag niet.

  Theo Bert  5. Geplaatst op 06 augustus 2017 om 04:24 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 Jeruzalem is islam in gemanipuleerd

de historiciteit van de figuur Mohammed is nog steeds niet vastgesteld: heeft hij echt in zijn eentje de islamisering van het Midden-Oosten teweeggebracht, of is hij een samenstel van wonderlijke legenden? Het is verboden om in Mekka en Medina archeologie te bedrijven, dus er zijn geen objectieve bewijzen voor zijn bestaan.

Voor meer:
e/28753261/__Jeruzalem_is_islam_in_gemanipuleerd__.html?utm_source=whatsapp&utm_medi
um=referral&utm_campaign=whatsapp&apw_campaign=7d409767c4326a0144c88f0406b037be


Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X