bijbel

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Bijbel
Op zoek naar Bijbel? - Zoek Bijbel in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Bijbel, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Bijbel > Forum > Bijbel > Wees voorbereid: er is leven na de dood
  Theo Bert  1. Geplaatst op 16 augustus 2016 om 17:44 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Er is leven na de dood: Wetenschappers onthullen schokkende bevindingen uit baanbrekend onderzoek

Het leven na de dood is "bevestigd" door wetenschappers die hebben ontdekt dat bewustzijn blijft zelfs zodra een persoon is overleden.
In een grootschalige studie van meer dan 2.000 mensen, Britise techneuten bevestigd dat gedachten niet dragen nadat het hart stopt.

Het schokkende onderzoek heeft ook het meest overtuigende bewijs ontdekt van een" out of body" ervaring voor een doodverklaarde patiŽnt.

Er werd geloofd hersenen activiteit stopten 30 seconden nadat het hart gestopt is met pompen van bloed door het lichaam, en dat daarmee ook bewust ophoudt.

Echter, de studie van de Universiteit van Southampton geeft aan dat mensen nog steeds het bewustzijn ervaren gedurende maximaal drie minuten nadat ze waren uitgesproken dood waren. De onderzoeker Dr Sam Parnia zei: "In tegenstelling tot de perceptie, is dood niet een specifiek moment, maar een potentieel omkeerbaar proces dat optreedt na elke ernstige ziekte of ongeval dat ervoor zorgt dat het hart, de longen en de hersenen ophouden te functioneren .

"Als pogingen worden gedaan om dit proces om te keren, wordt aangeduid als 'hartstilstand', maar als deze pogingen niet lukken is dat 'de dood' genoemd."

Van de 2060 patiŽnten uit Oostenrijk, de VS en het VK geÔnterviewd voor de studie die een hartstilstand hadden overleefd, zei bijna 40 procent dat ze herinneren aan een bepaalde vorm van bewustzijn nadat zij klinisch waren doodverklaard.

Dr Parnia vervolgde: "Dit suggereert in eerste instantie meer mentale activiteit van mensen , maar dan verliezen zij hun herinneringen na terugkomst, mogelijk als gevolg van de effecten van hersenletsel of sedativa op het geheugen. Van degenen die zeiden dat ze enig besef hadden ervaren, was op slechts twee procent hun ervaring in overeenstemming met het gevoel van een buiten het lichaam ervaring - in dat geval men voelt zich volledig op de hoogte en kan horen en zien wat er om hen heen gebeurt na de dood.

Bijna de helft van de respondenten zei dat zij van die ervaring niet bewust waren , maar eerder van angst beleefden.

Echter, de meest belangrijke bevinding van het onderzoek is dat van een 57-jarige man, dit is misschien wel de eerste bevestigde buiten het lichaam ervaring van een patiŽnt.
De man was in staat om te herinneren met angstaanjagende nauwkeurigheid wat er om hem heen gebeurde nadat hij tijdelijk'stierf' .

Dr Parnia vervolgde: "Dit is belangrijk, want het is vaak aangenomen dat de ervaringen in verband met de dood waarschijnlijk hallucinaties of illusies die zich zowel voor het hart stopt of na het hart is met succes hernieuwd, maar niet een ervaring die overeenkomt met de 'echte' gebeutenis wanneer het hart niet klopt.

"Bij geval, het bewustzijn bleek er te zijn tijdens een periode van drie minuten toen er geen hartslag was.
"Dit is paradoxaal, omdat de hersenen meestal ophouden te functioneren binnen 20-30 seconden van het hart stoppen en niet opnieuw te hervatten totdat het hart op nieuw pompt.

"Bovendien, de gedetailleerde herinneringen van het visueel bewustzijn zijn dit geval waren in overeenstemming en geverifieerd met gebeurtenissen."
citaat .. http://www.express.co.uk/news/science/6 ... king-study

_________________
Jezus, in het Hebreeuws Yeshoea, betekent van God is het heil, God redt. Jezus maakt zijn naam waar.

Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X