bijbel

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Bijbel
Op zoek naar Bijbel? - Zoek Bijbel in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Bijbel, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Bijbel > Forum > Islam - christelijk geloof > Islam en politiek
  Theo Bert  1. Geplaatst op 28 februari 2016 om 02:08 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hoe de islam de politieke motivatie levert om moordenaars een toelage te geven kan ik niet anders begrijpen, dan dat deze moorden geinspireerd zijn. Het vloeit uit tot de opdracht van jihad.
In 2010 , Kristine Luken , een Amerikaanse christelijke , reisde naar Israël aan haar vriend , Kay Wilson te bezoeken. Op een dag besloot ze om te wandelen naar een mooie plek in het bos in de buurt van Jeruzalem. Terwijl ze liepen , twee Palestijnse terroristen overvallen hen vermoorden Kristine , en bijna hetzelfde te doen om Kay - het verlaten van haar voor dood achter .
Vandaag de dag , die terroristen zijn in de gevangenis , maar ontvangt de maandelijkse salarissen van de Palestijnse Autoriteit als een beloning . Ze zijn niet alleen. De Palestijnse Autoriteit ( PA) beloont alle Palestijnen die naar de gevangenis voor aanvallen op burgers in Israël. Deze stimulansen voor dergelijke daden van barbaars , racistisch geweld worden betaald voor een deel het gebruik van belastinggeld uit Amerika , de EU en elders.
Cittdaat standwithus.com

  Theo Bert  2. Geplaatst op 15 november 2016 om 01:59 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

John Quincy Adams (zesde president van de VS):

“In de 7e eeuw van de christelijke tijdrekening dook er een rondtrekkende Bedoeïen uit de stam van Hagar op (bedoeld wordt Mohammed), die uit de nieuwe leer van Jezus het geloof in en de hoop op onsterfelijkheid overnam. Maar hij verdraaide de leer tot onherkenbaarheid en haalde hem door het slijk door in zijn religie alle loon, alle hoop goot in de vorm van seksuele beloning. Hij vergiftigde de bron van het menselijke geluk door vrouwen te denigreren en polygamie toe te staan; en hij verklaarde, als deel van zijn religie, de rest van de mensheid de totale, op vernietiging gerichte oorlog. De essentie van deze religie waren lust en geweld – wat de brutale boven de spirituele natuur van de mensen verhief. Tussen deze beide religies (Christendom en islam) woedt al twaalf eeuwen lang oorlog. En zolang de genadeloze, niet onderhandelbare dogma´s van de valse profeet menselijk handelen voorstuwen, zal er nooit vrede op aarde zijn”.

  Theo Bert  3. Geplaatst op 16 september 2017 om 22:09 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Belastinggeld naar Palestijnen.

Wat voor zieke maatschappij leert zijn kinderen om terroristen te worden? Wat voor leiders moedigen hun volk aan om Joden te vermoorden door terroristen en hun families te betalen? De Palestijnse leiders!
In de afgelopen vier jaar heeft de Palestijnse Autoriteit niet alleen meer dan een miljard dollar uitbetaald aan terroristen, maar ze hebben de betalingen verhoogd en geweigerd met het financieren van terreur te stoppen.

Mogen we u in dit verband even herinneren aan de handtekeningenactie tegen de financiering van Palestijnse terreur door de Nederlandse regering, en de kerken en de Europese Unie. Een in te vullen lijst vindt u hier

http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/32379/language/nl-NL/Default.aspx


  Theo Bert  4. Geplaatst op 15 januari 2018 om 23:26 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

https://likud.nl/2017/10/zoon-hamas-vertelt-de-vn-hoe-het-zit

mosab hassan Yousef heeft door zijn getuigenis de U.N. daarmee geschokt. Het bevat een heldere beschuldiging aan het adres van Hamas en de islam


Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X